Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, uzun yıllar optik sektöründe çok sayıda şubesi ile  bayilik faaliyetinde  bulunduktan sonra kendi markası olan merrs markası ve özgün  modelleri ile sektördeki yerini pekiştiren Yücel Mercimek’i  iş yerinde ziyaret ederek kutladı. Başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Oda Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya’nın da eşlik ettiği ziyarette optik sektöründeki gelişmeler merrs Markasının ARGE, üretim ve başarı süreci hakkında Yücel Mercimek’ten bilgi alan ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Demir merrs modellerini inceledi.

Uzun süredir marka ve ürün tasarımı üzerine ARGE çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Yücel Mercimek, “Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından 60 ayrı modelde 10.000 adet gözlük ile optik sektörüne giriş yaptık;  Türkçe ve İngilizce iki ayrı web sitesi ile  iç ve dış  e- ticarette faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca kendi markamıza ait yeni modellerimizi 14 şubemizde satışa sunduk. Geri dönüşlerdeki memnuniyet bizi gururlandırıyor. 15’inci şubemizi yakın gelecekte İstanbul’da açacağız. Yurt dışı fuarlara katılım için de tüm çalışmaları tamamlamıştık ancak pandemi  sürecinde beklemeye aldık” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi