Orman-toplum ilişkilerini güçlendirmek ve daha iyi bir bağ kurma amaçlı “Halkla İlişkiler, PR İletişim, Sosyal Medya ve OGM İletişim Stratejileri” konularında Orman Genel Müdürlüğü Basın Müşaviri Mümin Döngez başkanlığında ekip tarafından verilen eğitim Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Toplantı salonunda yapıldı.

Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı'nın açılış konuşmasını yapıp İl Koordinasyon Toplantısı için erken ayrıldığı eğitimde Bölge Müdür Yardımcıları Gültekin Aksan ve Mehmet Pınar da hazır bulundu. Eğitime covid tedbirleri kapsamında Fidanlık ve Orman İşletme Müdürlüklerinden en fazla iki personelin katılımı sağlandı.

Eğitimde bir işin yapılması kadar o işi anlatmanın, tanıtmanın ve halka mal etmenin önemine dikkat çekilirken, günümüzde sosyal medyada etkin olmanın artık kaçınılmaz bir gerçek olduğu vurgulandı. Genel Müdürlük ile Bölge Müdürlükleri arasında etkin iletişimin uyum içinde daha sağlıklı yürütülme olanaklarına değinilerek gerçek örneklerle sosyal medyanın ve etkili iletişimin gücü anlatıldı.

Konularında uzman Abdi Baktur, Taner Yiğit, Mehmet Üney ve Münir Arıkan tarafından verilen eğitimlerde personelimiz etkili iletişim kurma, halkla ilişkiler ve sosyal medya kullanım becerilerinin gelişmesinde katkı sundukları için memnuniyetlerini ifade ederek uzmanlara teşekkür ettiler.    (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi