Zonguldak’ın merkeze bağlı Elvanpazarcık Beldesi Cumhuriyet Mahallesinde yapımına başlanan Cumhuriyet Mahallesi Kur’an Kursu Uygulama Camiinin yapımı devam ediyor.

Dernek Başkanı Erdoğan Bir cami inşaatının devam ettiğini belirterek, yardımseverlerin yaptıkları bağışlar ve dernek olarak başlattığımız çalışma ile caminin kaba inşaatının bittiğini söyledi.

Bir açıklamasında, “Elvanpazarcık Beldesine bağlı Cumhuriyet Mahallesinde kurduğumuz dernek ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Kur’an Kursu Uygulama caminin yapımına başladık. Cami yapımını müteahhit arkadaşımız Yaşar Köksal’a verdik. 3 katlı yapacağımız camiinin kaba inşaatını tamamlamak üzereyiz. Buraya kadar çalışmalarımız güzel gitti. Şimdi caminin minberi ile minaresini yapacağız. Onun için yardımsever dostlarımızdan dernek olarak yardım talep ediyoruz. Bittiği zaman Cumhuriyet Mahallesine güzel bir eser kazandıracağız. Yardımsever dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Kur’an Kursu Uygulama camiine yardım ve bağış yapmak isteyenlerin Ziraat Bankasında bulunan İBAN TR 68 0001 0001 3187 8049 4050 nolu hesaba yardımlarını yapabilirler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi