Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, bazı ziyaretlerde bulunmak için gittiği Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Çaydeğirmeni Beldesinde yapılacak projeler ve yapılan çalışmalar ile ilgili dosya aktaran Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, beldede yapılan toplu konut alanlarını beldenin 6’ncı mahallesi olarak yapılacağını ve buraya kendi adının verilmesi konusunda kendisine talepleri olduğunu söyledi.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Çaydeğirmeni Beldemizde yapılacak olan projeler ile ilgili dosya takdim ettik. Çaydeğirmeni ile ilgili projeler ve bugüne kadar sanayi anlamında, Toplu Konut anlamında yapılan çalışmalar bu dosyada yer alıyor. Beldemizde 5 mahallemiz  bulunuyor. 6’ncı mahalle olarak Toplu Konut alanlarının olduğu alana kendisiyle yaptığım görüşmede adının verilmesi yönünde talebimizi ilettik. İnşallah beldemize geldiğinde bunu gerçekleştirmek istiyoruz.

Cumhurbaşkanımız seçim döneminde beldemize geleceğine dair sözü vardı. Seçimlerde rekor oy alarak yeniden seçilmemizden dolayı bizi tebrik etti. Zonguldak ziyaretinde Çaydeğirmeni Beldemize geleceğini söyledi. Çaydeğirmeni hemşehrilerimize selamlarını iletti. Bizde kendisine Çaydeğirmeni Belediyesi ve halkı olarak teşekkür ettik” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi