Zonguldak ili Devrek İlçesi Eğerci ve Köylerini Kalkındırma, Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Olağan Genel Kurulunu dernek binasında gerçekleştirdi.

Genel kurula üyelerin büyük çoğunluğunun katıldığı gözlemlendi. Divan Kurulu Başkanlığını Mustafa Kapucuoğlu ve Genel Kurulun Katip üyeliğini Sami Bodur ve Özcan Tokaç yaptı.

Dernek Başkanı Şaban Civelek'in açılış konuşması ile başlayan genel kurulda; faaliyet raporunu ve 2018-2019-2020 yılı gelir gider cetvellerinin okunup ibra edilmesi devam edildi. Yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin konuşmalarının ardından seçimlere geçildi.

Genel kurul sonrası mevcut başkan Şaban Civelek'in tek aday olduğu seçimde dernek başkanı Şaban Civelek yeniden seçildi.

Şaban Civelek seçimin ardından yaptığı konuşmada; “Bugün gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul Toplantımıza katılan tüm üyelerimize, değerli misafirlerimize cani gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte köylerimiz için güzel hizmetler yapacağız diyerek sevgi ve saygılarını sundu.

Ayrıca Yönetim Kurullarında ve Denetim Kurullarında görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, yolumuzun açık, bahtımız açık ve aydınlık olmasını cani gönülden temenni ediyorum" dedi.

Eğerci ve Köylerini Kalkındırma, Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği'nin yeni yönetimi kurulu Başkan: Şaban Civelek, Ramazan Oğuz, Satılmış Gerim, Celal Kör, Necmi Yavuz

Denetim Kurulu üyeleri: Ahmet Kapucuoğlu, Sami Bodur, Bilal Civelek (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi