Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Zonguldak Buluşması, Maden Mühendisleri Lokalinde yapıldı.

Düzenlenen geceye çok sayıda önemli isimler katılırken, gecede Çaycuma, Zonguldak ve Türkiye gündemi ile ilgili görüşmeler yapıldı.

Katılımcılara teşekkür eden Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, “Geleneksel Zonguldak buluşmamızı bu sene Maden Mühendisleri Derneği Lokali’nde gerçekleştirdik. Zonguldak merkezde yaşayan çeşitli meslek gurupları ile bir araya geldiğimiz yemeğimize katılan, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyfullah Kara, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Okan Göktürk, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP İl Başkanı Hakki Güney, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Tıska, TTK Karadon Eski Müessese Müdürü Hayrullah Çakmak ve Eşi, GMIS Malı Sekreteri Volkan Yıldız, Avukat Ali Osman Odabaşı, Avukat Şenol Köktürk, Dr. Kemal Yurtbay, Dr. Yücel Alagöz, Dr. Uğur Gülşen, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Baş Hekim Yardımcısı Dr. Mehmet Genç, Dr. Güneş Çakmak Genç, Av. Soner Cıvak, Av. Laçin Köktürk, Av. Taner Ertop, Özel İdare Müdürlerinden Yüksel Turpçu, Ferhan Bostancı, Akademisyen Mustafa Eğriboyun, Mühendis Ahmet Zoroğlu, İsmail Torlakcık, Eray Afşar, Melih Başören, Akın Şekerci, Semih Gören, Malî Müşavir Reşat Oruç, Hacettepe Medical Sahibi Engin Çiloğlu, İs Adamı Fahri Baloğlu, Amele Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Köseoğlu, Müfettiş Mehmet Kabuk, PTT Müdürü Meral Hanım, Veteriner Osman Taner Akkaya, Çevre Ve Şehircilik İl Şube Müdürü Saadettin Kuruyamaç, İl Sanayi Müdürlüğü Şube Müdürü Serpil Köse, Liman Başkanlığından Volkan Çiloğlu, Saniye Cicibasoğlu, Antalya Manavgat Temsilcimiz Yılmaz Derin, Dernek Yönetim Kurulu üyelerimize ve Dernek üyelerimize bu organizasyonda desteğinden dolayı TTK Misafirhane Müdürü Vacit Esen’e ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. Dostlukların pekiştiği, birlik ve beraberliğin sergilendiği toplantıda ortak paydamız Çaycuma, Zonguldak ve Ülkemiz oldu. Tüm katılımcılar yapmış oldukları konuşmalarda kendilerini tanıtırken bölgemizi nasıl kalkındırır nasıl daha ileriye getiririz vurgusu yaptı” dedi.

Öte yandan, düzenlenen geceye Ankara’da olduğundan ve TBMM’deki görevlerinden ötürü katılamayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile telgraf göndererek derneğin geleneksel gecesini kutlarken, gecede Çaycuma’ya önemli katkıları olanlara plaket takdim edildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi