Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği kan bağışının önemine dikkat çekmek için kan bağışı kampanyası düzenledi.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, CHP Zonguldak İl Başkanı seçilen Murat Pulat, Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÇİLOĞLU: KAN BAĞIŞI ÇOK ÖNEMLİ

Çaycuma Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, düzenledikleri kan bağışı kampanyasında yaptığı açıklamada: “Dernek olarak Kızılay’ımızın kan bağışı kampanyasına katkı vermek üzere bu programı düzenledik. Üyelerimizin yoğun katılımıyla kan bağışında bulunuyoruz. Üretilemeyen tek şey kandır. Kan bağışı kampanyamıza destek veren Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca Çaycuma’da Türk Kızılay’ına 49 defa kan bağışı yapan Sayın Hamza Başören’e teşekkür ederek plaket takdim ettik. Sağlığı yerinde olan tüm duyarlı vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

KANTARCI: EN ÇOK KAN BAĞIŞINDA BULUNAN İLÇE ÇAYCUMA

Kan bağışının önemine vurgu yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise şunları söyledi: “Göreve geldiğim günden itibaren Savaş Çiloğlu Başkanımla çok güzel çalışmalar yapıyoruz. İnsanların nerede yardıma ihtiyacı varsa Savaş Başkan hemen orada oluyor. Hastane, devlet daireleri veya Ankara’da kimin ne işi varsa yardıma koşuyor. Bugünde düzenledikleri kan bağış kampanyasına destek için beni davet etti. Bizde Kızılay’ımızın bu kutsal görevine destek olamaya her zaman hazırız. Zonguldak’ta kan bağışının en çok yapıldığı ilçe Çaycuma. Biz kan bağışının sürekli hale gelebilmesi ve artırılabilmesi adına her türlü yardımı yapıyoruz bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Duvarda asılı olan afişte “Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun” yazıyor. Bu kapsamda herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi