Konya’da 2 gün önce cezaevinden çıkan ve tartıştığı eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, 2 yaşındaki kızını da alarak kaçtı.

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak'ta bir apartman dairesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, cezaevinden 2 gün önce çıktığı öğrenilen Ramazan M. (22) ile eşi Tuğba M. (23) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan M. bıçakla eşini boğazından, karnından ve çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra 2 yaşındaki kızı G.M.'yi de alarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tuba M.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Tuğba M.'nin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, genç kadının 8 aylık hamile olduğu belirtildi.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ramazan M.'nin eşini daha önce de bıçaklamaktan hapse girdiği ve uyuşturucu, hırsızlık, yaralamadan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

KARISINI ÖLDÜREN ADAM, EŞİ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKİNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Cezaevinden 2 gün önce çıktığı öğrenilen Ramazan M. (22) kapıyı açmadıkları balkondan girerek eşiyle tartışmaya başladı. Annesi ve çocuğunu odaya kilitleyen Ramazan M., eşi Tuğba M.'yi boğazından, karnından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra 2 yaşındaki kızı G.M.'yi de alarak kaçtı. Ramazan M.'nin eşini daha önce de bıçaklamaktan hapse girdiği ve eşinin doğum yaklaştığı için şikayetini geri çekmesi üzerine dışarı çıktığı öğrenildi. Ramazan M.'nin uyuşturucu, hırsızlık, yaralamadan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

8 AYLIK EŞİNİ ÖLDÜRÜP 2 YAŞINDAKİ KIZINI ALIP KAÇAN ZANLI YAKALANDI

Daha önce eşini bıçakladığı için cezaevine giren Ramazan M. (22), 8 aylık hamile olan eşinin doğum yapacağı gerekçesiyle şikayetini geri alması sonucu cezaevinden çıktı.

Daha öncede kıskançlık nedeniyle eşiyle sürekli tartıştıkları öğrenilen Ramazan M., iddiaya göre kapının kendisine açılmaması üzerine balkondan eve girerek,

8 aylık hamile eşi Tuğba Menek'i boğazından ve göğüs bölgesinden bıçaklayarak öldürdü.

Eşini bıçakladıktan sonra 2 yaşındaki kızını alıp kaçan cinayet zanlısı Ramazan M.'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan araştırmaların ardından cinayet zanlısı Ramazan M., saklandığı yerde yanında çocuğuyla birlikte yakalandı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan M.'nin uyuşturucu, hırsızlık, yaralamadan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi