Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin beraberinde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile birlikte Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i Dernek Başkan vekili Cihan Yılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Necmettin Çantaş, Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veli Köktürk kapıda çiçekle karşıladı.

Ziyarette Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan vekili Cihan Köktürk, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e plaket takdim ederek; “Komutanımıza bizleri ziyaret ettiği ve yalnız bırakmadığı için tüm şehit aileleri adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ise “Uğruna seve seve canını feda eden aziz kahraman şehitlerimizin silah arkadaşı kahraman Mehmetçiğin kahraman JÖH’ün bire bir minyatürü heykelciği şehitlerimizin ruhunda nöbet tutsun diye size takdim ediyorum. Yine kahraman Mehmetçiğimizin heykelini uğruna canını feda ettiği şanlı ay yıldızlı bayrağımız ve mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerimi size teslim ediyorum” diyerek üç kere öpüp alnına getirerek Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şube Başkan vekili Cihan Köktürk’e teslim etti.

Çetin; “Canını bu ülke, bu vatan, bu millet için feda eden, uzuvlarını kaybeden kahraman gazilerimize şükranlarımı ve minnettarlığımı sunuyorum. Kahraman aziz şehitlerimizle birlikte bu bayrak, millet, devlet, vatandaşlarımız ile birlik ve bütünlüğümüz için hayatlarını hem seve seve kaybettiler hem de bütün varlığını adayarak göğsündeki gurur madalyasını taşıyor” diyerek Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş’a JÖH’ün bire bir minyatürü heykelcik ile içinde Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim takdim etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın bize verdiği emir ve talimatlar doğrultusunda aziz ve kahraman şehitlerimizin mukaddes emaneti şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimiz başımızın tacıdır. Onlar bizim gururumuzdur. Sizler için ne yapsak azdır. Şehit yakınlarımız ile gazilerimizin emrine amadeyiz” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi