21 Mart Dünya Ormancılık günü nedeniyle Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Atatürk anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı beraberinde orman muhafaza memurları ile birlikte Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Vali Erdoğan Bektaş’a çiçek takdim etti.

Beyazlı ziyarette yaptığı konuşmada, “21 Mart Dünya Ormancılık günü nedeniyle Atatürk anıtına çelengimizi sunduk. Sayın Valimize ziyarette bulunduk. Her yıl olduğu gibi bu yılda bir okulumuzu şenlendirmek ve farkındalık yaratmak amacındaydık. Ancak ülkemizdeki mevcut durum nedeniyle töreni kısıtlı yaptık. Sayın Valimize bize kabul ettikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da ziyaret nedeniyle Orman Bölge Müdürüne teşekkür ederek şunları söyledi:

“Sayın Bölge Müdürümüze ve heyetine hoş geldiniz diyorum ve nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim bölgemiz ormanı çok uygun yaşayan bir bölge olduğu için bu işin çok kıymetini bilmeye bilir. Ama ormanımızın olması da yapılabilecek işlerin bittiği anlamına gelmiyor. Bu ormanın geliştirilmesi lazım ve ormandan insanlarımızın faydalanmasını temin etmemiz gerekiyor. Bu çerçevede bir dizi projenin faaliyetini Orman Bölge Müdürlüğümüz uhdesinde yürüdüğünü biliyoruz. Ormanın bölgemize kattığı enerji, katma değerin ve ekonomik faydalarının da farkında olarak ormancılarımızın günlerini kutluyoruz. Böyle olağanüstü olayların baskısı altında olmadan da bu günleri kutlamayı diliyorum” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi