Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde 4’ncü dönem, 5’nci etap TOKİ konutları, 317 daire ilana çıktı. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı açıklamada “İstikrar sürüyor. Çaydeğirmenimiz büyüyor. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye, olmaz denilenleri oldurmaya devam ediyoruz.

4’ncü dönem, 5’nci etap TOKİ konutları, 317 daireyi daha ilana çıkarttık. İş, aş, sıcak bir yuva olmaya devam ediyoruz” diyerek şunları söyledi: “4’ncü dönemimizde Çaydeğirmenimizi 4 kat büyüttük. Aldığımız emaneti layıkıyla yerine getirmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bu kutsal yolculukta, bu hizmetkarlık yolculuğunda bizi yalnız bırakmayan çok değerli Çevre ve Şehircilik ve İklim Bakanımız Murat Kurum’a TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a, bu projenin hayata geçirilmesinde çok büyük emekleri olan değerli milletvekillerim Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’a, beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan belde başkanımıza, belde teşkilatımıza, çok değerli ilçe başkanımıza, saygıdeğer il başkanıma ve her zaman gücümüze güç katan çok değerli Çaydeğirmenili hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Durmak yok. Hizmetkarlığa devam” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi