Çaycuma Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan ‘Çaycumalılar Buluşuyor’ etkinliğinin ilk toplantısının yapılacağını duyurdu.

Başkan Çiloğlu,Kent dışında yaşayan Çaycumalıların memleket hasretini gidermek, onların bilgi ve birikimlerini ilçemize kazandırmak, iki günü birlikte geçirerek hemşehri dayanışmasını güçlendirmek için planladığımız ve dört kez büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğimiz "ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR" etkinliğimizin beşincisinin ön hazırlıkları için yapacağımız toplantıya Çaycuma için gönül vermiş; duyarlı vatandaşlarımızı, tüm siyasi partilerimizi ve sivil toplum örgütlerimizi fikirlerini beyan etmek ve önerilerini almak için toplantı düzenliyoruz.”dedi.

Bilindiği üzere bu büyük buluşma her yıl Çaycuma Belediyesi ev sahipliğinde, Çaycuma Kaymakamlığı katkıları ile düzenlenmektedir.

24.01.2020 Cuma günü saat 14:00 de Çaycuma da Altıgen Binadaki Mahfel Mahalle Evindeki toplantıya tüm Çaycuma Sevdalılarını bekliyoruz. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi