Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, ‘’Çaycumalılar Buluşuyor’’ etkinliğinin düzenleneceği bildirildi.

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, yazılı basın açıklamasında şöyle dedi:

‘’Çaycuma Belediyesi önderliğinde ve Çaycuma Kaymakamlığı’nın katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ‘’Çaycumalılar Buluşuyor’’ etkinliğimiz için dün akşam Çaycuma daki siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Çaycuma Kent Konseyi bileşenleriyle Çaycuma Belediyesi’nde bir araya geldik. Düzenlediğimiz toplantıda, etkinlikle ilgili görüş ve öneriler alındı, özellikle il dışından gelen katılımcılarımızın da yoğun talepleri üzerine etkinlik iki günden üç güne çıkarıldı.

Bilindiği üzere geleneksel buluşma, iki yıldır pandemi koşullarından dolayı yapılamıyordu. Pandemi koşulları şartlarının değişmesiyle bu yıl yapılması planlan etkinlik, Ramazan Bayramı’nı takiben 6/7/8 Mayıs 2022 tarihlerinde üç gün yapılacaktır.Etkinlikle ilgili ikinci toplantının, 17/Mart 2022 Perşembe günü saat 17/00 de daire müdürleri, STK’lar ve gönüllülerle toplanma kararı verildi. Etkinlik için lütfen görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşın” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi