Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı nisan ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Çaycumalı her çocuğun yüzme öğrenmesini istiyorum. Buradan çağrı yapıyorum, maddi durumu yetersiz olduğu için çocuklarını istedikleri halde havuza gönderemeyen aileler belediyemize müracaat etsin. Biz onların da havuzdan yararlanmasını sağlayacağız” dedi.

Çaycuma Belediyesinin nisan ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Üyeleri ile daire amirlerinin eksiksiz yer aldığı toplantıya, MHP ile Saadet Partisi ilçe yöneticileri izleyici olarak katıldı. Ay içinde yapılan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendiren Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan Çaycumalılar Buluşuyor etkinliğinin 6-8 Mayıs tarihlerin arasında gerçekleştirileceğini söylerken, halkın yoğun ilgi gösterdiği yüzme havuzundan herkesin yararlanmasını istediklerini söyledi.

KOMİSYONLARIN SEÇİMİ YAPILDI

Toplantıda çeşitli komisyonlara seçimler de yapıldı. Buna göre, gizli oyla seçilen belediye encümenine Sezai Bilici ve Gülçin Çarşambalı seçildi. Seçimleri açık oyla yapılan Plan ve Bütçe Komisyonu’na Uygar Yurtbay, Cengiz Gökçe, Ahmet Malçık; İmar Komisyonu’na Fuat Kalaycı, Olcay Aydın, İbrahim Akkuzu; Türlü İşler Komisyonu’naysa Berna Çimsalan Özyurt, Olcay Aydın ve Ali Amil oybirliği ile seçildi.

HAVUZUN 707 ÜYESİ VAR, 208 ÇOCUK DA YÜZME KURSU ALIYOR

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın 2021 yılı faaliyetlerinin ibra da edildiği toplantıda Atatürk Spor Merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Kantarcı, “Havuza vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Biz bu ilgiden çok memnunuz. Şu anda 707 üyemizin olduğu havuzda ayrıca, 5 kulübün 208 öğrencisi ders alıyor. Çaycumalı her çocuğun yüzme öğrenmesini istiyorum. Buradan çağrı yapıyorum, maddi durumu yetersiz olduğu için çocuklarını istedikleri halde havuza gönderemeyen aileler belediyemize müracaat etsin. Biz onların da havuzdan yararlanmasını sağlayacağız” dedi. Toplantı ikinci birleşimin 20 Nisan’da yapılması kararının salınmasıyla sona erdi.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi