Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a yapılan ziyarette Çaycuma TSO Meclis Başkanı Ergün Ece, Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serhat Dereli ve Fatih Özkütük, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Saraç, Aytekin Pekdemir ve Ali Karakaş, Meclis Başkan Yardımcısı Sedat Kara ve Genel Sekreter Alper Püren hazır bulundu.

Ziyarette Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Çaycuma’nın önümüzdeki 5-10 yıl içinde adından çok söz ettirecek bir cazibe bölgesi olduğunu söyleyerek yatırımlardan ve gelişmelerden bahsetti. Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Vali Mustafa Tutulmaz’ın ilimizdeki görevinin hayırlı olmasını dileyerek Filyos Limanı’nın alt yapısının neredeyse tamamlanmak üzere olduğunu vurgulayarak limanının yanında bir lojistik üssü kurulması için çalışmaların yoğunlaştığını, Endüstri bölgesinde yakın zamanda önemli adımlar atılacağını ve SERA OSB alt yapısının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, gelişmeleri heyecanla beklediklerini vurguladı.

Ayrıca Vali Mustafa Tutulmaz’a Coğrafi İşaret olarak yeni tescil edilen “Çaycuma Manda Yoğurdu” hediye edildi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi