Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Zonguldak Valiliği ve Ticaret İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla 10 kişinin üzerinde çalışanı olan üyelerine 30 bin adet maske dağıttı.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Koronavirüs salgınından korunmaya destek olmak; üyelerin ve çalışanlarının sağlığını korumak amacıyla ilk etapta 30 bin maske dağıtıldı.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu yaptıkları “maske dağıtımı” ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Yaşadığımız süreçte üyelerimizin maskeye erişimde zorluk yaşadıklarını biliyoruz. Bu talepler doğrultusunda Zonguldak Valiliği ve Ticaret İl Müdürlüğü’nün katkısıyla temin edilen maskeleri Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere 10 kişiden fazla çalışanı olan, bu sıkıntılı dönemde üretime ve çalışmaya devam eden üyelerimize ulaştırmaya çalıştık. Bu kapsamda 30 bin adet maske dağıtımını tamamladık. Maske satışları kontrollü olarak serbest bırakıldığından bu konudaki sıkıntı da giderilmiş oldu. Koronavirüs salgınının başından itibaren her konuda üyelerimizin yanında olmaya çalıştık. Üyelerimiz taleplerini ve sıkıntılarını bizlere ilettikçe biz de ilgili kurumlara iletmeye, tüccar ve sanayiciye destek vermeye devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi