Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 6. Meslek Grubu ve 8. Meslek Grubu genişletilmiş grup toplantısı gerçekleştirdi.

Seka Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda, 6. Meslek Grubunda kayıtlı mobilya, elektrikli ev aletleri ticareti ve 8. meslek grubunda kayıtlı finans, sigorta, mücevher, iletişim ve kırtasiye ticareti yapan Çaycuma TSO Üyeleri ile başkanlarının yanı sıra, Çaycuma TSO Meclis Başkanı Ergün Ece, Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Zonguldak ili Akademik Danışmanı Doç Dr. Ferdi Kesikoğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Çaycuma TSO Meclis Başkanı Ergün Ece yaptı. Ardından 6. Meslek Komitesi Başkanı Talat Yaşar Yurtbay ve Komite Üyesi olarak Serhat Dereli, 8. Meslek Komitesi Başkanı Çağatay Yurtbay ve Komite Üyesi olarak Deniz Atmaca söz aldı.

Toplantıda Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, toplantı da meslek grupları ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek odanın çalışmaları ile ilgili bir konuşma ve sunum yaptı.

Son olarak Zonguldak İli Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu da Zonguldak Ekonomik Göstergeleri ve Çaycuma ile ilgili çözüm önerilerini katılımcılara aktardı.

Toplantıya katılan her iki meslek grubuna mensup üyelerin de söz almaları ile genel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi