Çaycuma Devlet Hastanesine yaklaşık 1 yıl önce göre Kadın Doğum Polikliniğine Op. Dr. olarak atanan İsa Dürümlü hastanede bir ilk gerçekleştirerek ikiz bebek doğumu gerçekleştirdi.

İlk kez anne baba olma heyecanı yaşayan ve 14 aylık evli olan İsmail Aykut ve Ayşegül Koç çiftini hamile olduğu günden itibaren Dr. İsa Dürümlü kontrolü altında kalarak (Ali Aybars 2800Kg), Ömer Baybars (2400 kg) adında sağlıklı ikiz bebek dünyaya getirdi.

Anne Ayşegül Koç, sağlık bir şekilde bebeklerinin dünyaya gelmesinde Op. Dr. İsa Dürümlü’nün katkısının çok olduğunu söyleyerek, hamilelik sürecinde sürekli kontrole gelerek bebeklerimizin durumunu sürekli yakından takip ettik. İkiz bebeklerim olacağını öğrendiğimde çok heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Şimdi iki tane sağlık bir bebek dünyaya getirdim. Şuan bebeklerim 4 günlük, sağlık durumları gayet iyi. Doktoruma çok teşekkür ediyorum. Anne olmak inanılmaz bir duygu” dedi.

Op. Dr. İsa Dürümlü, bebeklerin sağlık durumun iyi olduğunu söyleyerek, sorunsuz bir gebelik geçirdik, süreç çok güzel geçti. Bebeklerimiz sağlıklı. İlk kez hastanemizde ikiz bebek dünyaya getirdik. Açıkçası bizler için de büyük heyecan ve mutluluk oldu” diye konuştu.

Öte yandan Anne Ayşegül Koç, Beycuma Kapalı Cezaevinde hemşire, baba İsmail Aykut Koç İse infaz Koruma Memuru olarak görev yapmakta.  (Gönül DOMBAYCI)

Editör: Haber Merkezi