Çaycuma yeni bir eser daha kazandı. Çaycuma Belediyesinin Köprübaşı mevkiinde bulunan düğün salonu yenilenen yüzü ve ismiyle hizmete girdi. İşletmeciliğini Ümit Kaya’nın yapacağı salon, bölgenin tarihteki ismi olan “Paflagonya” adıyla hizmetlerini sürdürecek. 650 kişi kapasiteli Paflagonya’da düğünlerin yanı sıra nikâh, kına, toplantı, kongre, mezuniyet gecesi, konser, özel davet ve kurumsal toplantı gibi organizasyonlar da yapılabilecek. Geleneksel ve modern Türk motiflerinin bileşiminden oluşan muhteşem tasarımı, detaylardaki işçiliği ve kursuz akustiğiyle Batı Karadeniz Bölgesi’nin en prestijli salonlarından biri olan Paflagonya yenilikçi, modern ve kaliteli hizmet anlayışıyla tüm bölgeye hizmet verecek.

HAYAL ETTİĞİMDEN DAHA GÜZEL OLDU

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı açılış kokteylinde bir konuşma yapan İşletmeci Ümit Kaya, genç bir girişimci olarak kendisine güvenip Çaycuma’ya böyle bir eseri kazandırma şansı tanıyan Başkan Kantarcı’ya teşekkür etti. Çaycuma’ya muhteşem bir eser daha kazandırıldığını söyleyen Başkan Kantarcı ise, “Paflagonya Düğün ve Kongre Salonu benim hayal ettiğimden de güzel oldu. Her geçen gün daha da güzelleşen, yaşam kalitesi yükselen Çaycuma’ya yakışan bir eser oldu. Ben hiçbir özveriden kaçınmadan standartları son derece yüksek bir salonu ilçemize kazandıran Ümit kardeşime teşekkür ediyor, buraya yaptığı yatırımın karşılığını almasını canı gönülden diliyorum” dedi.

İLK CANLI MÜZİK YAPILDI

Açılış kurdelesini önceki dönem Enerji Bakanlarından Zeki Çakan, Zonguldak önceki dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma önceki dönem Belediye Başkanı Orhan Yardımcı, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve İşletmeci Ümit Kaya’nın hep birlikte kestiği törene Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç de katıldı. Kurdelenin kesilmesinin ardından içeri geçen davetliler salonu gezdi yapılan canlı müziği dinleyerek sohbet etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi