Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları alternatif kutlamalar ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor.

Dernek yönetimi ve gençlik kolları önce Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz emrini verdiği tarih ve saat olan 26 Ağustos sabahı 05.30' da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama pankartını dernek binasına astı. Sonrasında ise Çaycuma Bayraktepe'de çektikleri bir video ile Afyon Kocatepe'ye saygı,sevgi ve selamlarını gönderdi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Ela Mantarlı Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve bütün ulusal bayramlar için değerleri doğrultusunda kutlamalar yapacaklarını belirterek," Tüm ulusal bayramlarımız için değerleri doğrultusunda kutlamalar yapma gayesindeyiz.

Bu toprakları bizlere vatan yapan Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı,minnet,rahmet ve özlem ile anıyor, onların aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları olarak Çaycuma Bayraktepe'de yaptığımız çekim ile Büyük Taarruz'un başladığı vatan toprağımıza Afyon Kocatepe'ye ve Atatürkçü Düşünce Derneği Afyon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Cengiz'e ve yönetimine saygı,sevgi ve selamlarımızı gönderdik.

Bu vesile ile tüm ülkemizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz" diye konuştu. Başkan Mantarlı Kurt, Bayraktepe'nin ulusal bayramları kutlama hususunda güzel bir nokta olduğunu da belirterek ,"Bayraktepe aslında ulusal bayramlarımızı kutlama konusunda alternatif bir nokta olabilir.

Böylesine bir alanı bizlere kazandıran Çaycuma Belediyesi'ne de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz"dedi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi