Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları Zabıta teşkilatının 194'üncü kuruluş yıldönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürü Mürsel Çoban'ın ve zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı ve Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü dernek yönetimi ve gençlik kolları adına kutlayan Dernek Başkanı Ela Mantarlı Kurt, "Büyüyen ve gelişen Çaycuma'da görev ve sorumluluklarınız artıyor.Adeta bir büyükşehir bazında çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Şu bir gerçek ki Çaycuma halkı zabıtanın asıl görev ve sorumluluklarını Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yönetimi ile gördü.Şehrin düzen ve tertibini, halkın huzur ve güvenliğini sağlayan siz Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teşekkür ediyor,çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz.Zabıta teşkilatının 194'üncü kuruluş yıldönümünü ve Zabıta Haftasını Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları adına kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Zabıta Müdürü Mürsel Çoban ise, dernek yönetimine teşekkür ederek,"Bu nazik davranışınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyor, halkın huzur ve güvenliği, şehrin düzen ve tertibi için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz.Sizin gibi sivil toplum kuruluşlarının takdirini ve teşekkürünü almak bizleri son derece mutlu etti.Tekrar sizlere teşekkür ediyor, bizlerde çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz "dedi. Dernek yönetimi daha sonra zabıta personeline günün anlam ve önemini belirten plaket ve hediyeler takdim etti. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi