Çaycuma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir 16 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan kongrede görevi devredeceğini söyledi.

4 yıldır başkanlık görevini yapan Ramazan Taşdemir sağlık problemleri nedeniyle göreve devam etmeyeceğini ve görevini Dernek yönetim kurulu üyesi olan Kemal Esat Topuz'a devredeceğini belirterek şunları ifade etti:

"2017 yılında kurmuş olduğumuz Çaycuma Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin o günkü şartlarda arkadaşlarımızla beraber toplanarak kurduk. Ancak o günkü benim il genel meclisi üyesi  olmam sebebiyle de arkadaşlarıma bize bu görevi tebliğ ettiler bizde ne kadar zamanımız yok uğraşamam desek de ille bizim yapmamız doğrusunda görüş birliğine vardılar ve biz de kabul ettik. 2017'den bu tarafa 4 yıldır bu görevi yapmaya çalışıyoruz iyisiyle doğrusuyla Allah'a şükürler olsun ki bizim herhangi dernek borcumuz, sıkıntımız,  herhangi bir derdimiz yok.

Ancak son zamanlarda gerçekten pandemiden ve  sağlık sorunlarından dolayı başkanlığını bırakmak istiyorum. Onu da bırakırken kendi içimizden bir arkadaşımıza  bırakıyoruz. Zonguldak Orman İşletme Müdürü Kemal Esat Topuz kardeşimize de bu görevi yapması için yönetim kurulu olarak  her ne kadar işlerin yoğunluğu sebebiyle zor olacağını söylese de kendisinde ikna ettik ve o da kabul etti. Biz de inşallah 16 Haziran da Zonguldak Belediye nikah salonunda kongremizi tek adayla birlikte yapacağız.  Yönetimden ve yeni giren arkadaşlarımız olacak dışarıdan  arkadaşlarımız olacak.

Biz tabi ki kendilerini yalnız bırakmayacağız ve kendilerine destek olacağız hep beraber inşallah. 2017'de kurmuş olduğunuz bu derneğimizi Allah'ın izniyle ayakta tutmaya çalışacağız. Ben tüm Çaycumalı hemşerilerimizi Çaycumalı dostlarımızı derneğimizin tüm üyelerini Çarşamba günü saat 14'00 de yapılacak kongremize davet ediyorum. bBu kongremizi yaparken de kendi aramızda yapmayı düşünüyoruz onun için pandemi dolayısıyla da katılım çok fazla  olmayacağı için kendi aramızda yapmaya karar verdik. Seçilecek arkadaşlarımıza  sonsuz başarılar diliyorum kendilerini tebrik ediyorum. Çaycuma’mıza ve da ve derneğimize hayırlı olması temennisinde herkese saygılar sunuyorum"  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi