Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kurban bayramı kutlamaları kapsamında Zonguldak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, subaylar, askeri personelin bayramını kutladı.

Vali Tutulmaz, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Belediye Başkan vekili Sinan Toprak, İl Emniyet müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz burada yaptığı konuşmada, “Bayramlar iç içe olmanın günleridir. Memleket ve anne baba ziyaretleridir. Ailelerin birlikte olmasıdır. Ancak sizlerin görev gereği bizlerin görevi gereği bayramın bu bölümünü farklı bir ortamda yerine getiriyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Kendi ailelerimiz ile değil ancak meslek camiamız, amirlerimiz ile birlikte çalışma arkadaşlarımız ile bayramlaşıyoruz. Bugünde sizin için öyle bir gün. Gönlümüz isterdi ki sizlerin de aileleriniz ile birlikte memlekette bayramınızı yapmanız. Ancak bu görev şerefli ve onurlu bir görev. O kadar zor yönü olan bir görev. 24 saat 7 gün, 365 gün 12 ay kesintisiz devam eden bir hizmeti yerine getiriyorsunuz.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini vatandaşlarımızın trafik güvenliğini huzurunu kısacası rahat yastığa başını koymasını rahat yastıktan başını kaldırmasını çalışmalarınız ile temin ediyorsunuz. Bundan sonra sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu milletimiz sizlere teşekkür ediyor, bunun bilincinde olmanızı istiyoruz.

Sizler sadece asayiş görevi değil iç güvenlikte terörle mücadelede ciddi bir başarı gayret gösteriyorsunuz, emek veriyorsunuz. Canınız ile bu toprakları korumaya çalışıyorsunuz. Bu önemli. İnsanın canını verebileceği bir mesleğe sahip olmasını o mesleği o ülkeyi ne kadar çok sevdiğinin göstergesidir. Bunlardan dolayı sizi tebrik ediyoruz. Bayramınız tekrar kutlu olsun. Allah sağlıkla huzurla nice bayramları birlikte yaşamayı hepimize göstersin diyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile sağlık ve huzur diliyorum. Allaha emanet olun”

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, konuşmasının ardından beraberindekiler ile askerlerin bayramlarını tek tek kutlarken, bazı subayların çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. ŞABAN YILMAZ

Editör: Haber Merkezi