Devrek İlçe tarım Müdürü Rıfat Verim yaptığı açıklamada, “Buzağı kayıt ve küpeleme faaliyetlerinde küpeleme yaşı 6 ay uzatılmıştır.  COVIT-19  Coronavirus salgını tedbirleri kapsamında yeni doğan buzağılarınızı bildirim yapmak için ilçe tarım müdürlüğüne  gelmenize gerek yok. Veteriner Hekim arkadaşlarımız düzenli aralıklarla küpeleme faaliyetlerini işletmeleri tek ,tek ziyaret ederek yapacaklardır” diyerek şunları söyledi:

DEVREK’TE ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİ

“Devrek Ziraat Odası yönetiminin destekleri ile üzüm yetiştiriciliği için İlçemizde bir ilki yapıyoruz. Serada üzüm yetiştiriciliği. Üzüm fidanlarımız Bugün Cuma günü saat 11.00 de deneme bahçesindeki Seramızda toprakla buluşuyor.

BOL HASATLAR ÜRETİYOR

Devrek ilçe tarım müdürlüğü katkılarıyla Komşular köyü sakinlerinden Fersunde Çekirdekçi bol hasatlar üretiyor. Üreten çalışan emek veren karşılığını alıyor. Emeklerinizin karşılığında bol hasatlar üreterek takdir topluyor.Devrek İlçe tarım müdürü Rıfat Verim,istihdam yaratmak için çalışmaları takdir ediliyor.Üretmek için İlçem için çalışıyorum” (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi