Türk Futbol tarihine iz bırakan, milli takım ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Savaş Demiral, Devrek Belediyespor Teknik Direktörü olarak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor Teknik Direktörü Savaş Demiral, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek üzerinde Vedat Öztürk yazan Devrek Belediyespor forması hediye etti.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün başarılı bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Devrek Belediyespor Teknik Direktörü Savaş Demiral; “Başkanımızın yaptığı hizmetler ortada. Gökçebey halkının refahı için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Bakanımızla sürekli bir araya geliyoruz ve sporla alakalı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gökçebeysporuda inşallah en iyi yere getirecek. Benim çalıştığım her yerde ilk hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Devrek’imizde hedeflediğimiz şampiyonluğa hazır durumda. İnşallah bu sene 3’üncü lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise Devrek Belediyespor Teknik Direktörü Savaş Demiral’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Savaş hocamla zaman zaman görüşüyoruz. Savaş hoca bizim onurumuz, gururumuz. Milli Takım ve Galatasaray’da futbol oynayan önemli bir değerimiz. Hocamızı burada görmek beni mutlu etti. Savaş hocama başarılarının devamını diliyorum ve kendisini daha büyük takımların başında görmek istiyorum. Devreksporuda 3. Lige çıkaracağından hiç şüphem yok” diye konuştu. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi