Memur-Sen’e bağlı Büro, Bankacılık ve Sigortacılık kolunda 10 yıldır olduğu gibi 2022 Mayıs sayımlarında da yetkiyi göğüsleyen Büro Memur-Sen Zonguldak Şube yönetimi olarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
Zonguldak İŞKUR İl Müdürünü makamında ziyaret eden Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve yönetimi ile Büro Memur-Sen Zonguldak Şube Yönetim Kurulu üyeleri, İl Müdürü Okan Şentürk’ e hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.
İl Müdürü Şentürk, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Memur-Sen ve Büro Memur-Sen heyetine ayrı ayrı teşekkür etti.
Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ramazan Seyrek  ve yönetim kurulu üyeleri İŞKUR İl Müdür Yardımcılığı görevine atanan Sinan Karademir’e  de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ayrıca ziyaretler kapsamında Şube Başkanı Ramazan Seyrek  ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Defterdarı Hülya Yelimlieş’e ve Merkez İlçe Nüfus Müdürü Burhan Veli Tom’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek, muvaffakiyetler temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi