Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, engelliler için çok önemli olan yeni hizmet binalarına yaklaşık 15 gün içerisinde taşınacaklarını belirtti.

Derneğin yeni hizmet binası inşaatını yüzde 90 bitirdiklerini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, katkısı olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

“Derneğimizin yeni hizmet binası inşaatını yüzde 90 bitirdik. Yaklaşık 15 gün içerisinde yeni binamıza taşınarak daha iyi, daha sağlıklı bir ortamda engelli kardeşlerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu binanın yapılmasında bize büyük destek olan başta Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan olmak üzere tüm hayırseverlerimize camiam adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Zonguldak’ta ki engelli arkadaşlarımız daha iyi hizmet alacak. Engelli arkadaşlarımız çarşı merkezine indikleri zaman gelip burada oturup, sohbet edip, dertleşebilecekler. Yeni hizmet binamızın açılışıyla birlikte hep birlikte bu mutluluğu yaşayacağız. Bu binamızın önemi bittiği ve içine geçtiğimiz zaman daha iyi anlaşılacak. Halkımızda buraya gelip bizlerle daha ferah ortamda sohbet etme imkanı bulacak. Yerimizin konum olarak ta güzel bir yerde olması engelli vatandaşlarımıza avantaj sağlayacak.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi