Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Özel Halk Otobüs şoförü 33 yaşındaki Tuncay Varol, Kdz. Ereğli Vodafone da çalışan 26 yaşındaki Derya Demirezen’e aracına  “Benimle Evlenirmisin?” asılı pankartla sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Alaplı ilçesinde 4 yıldan bu yana Özel Halk Otobüsü şoförlüğü yapan 33 yaşındaki Tuncay Varol, sevdiği Kdz. Ereğli Vodafone da çalışan 26 yaşındaki Derya Demirezen’e sürpriz evlenme teklifinde bulundu.  

Dün akşam 20.00 sularında Kdz. Ereğli’de işten çıkarak Alaplı’ya gelen Derya Demirezen Alaplı girişinde aracı birlikte kendisini karşılayan Tuncay Varol’u ve araçta “ Benimle Evlenir misin? “  pankartını görünce kısa süreli şok yaşadı. 

Kendisine elindeki çiçekle evlenme teklifinde bulunan Tuncay Varol’un evlilik teklifi kabul eden Derya Demirezen olaya şahitlik edenlerin alkışları ve sevgi gösterisi ile güzel bir akşam yaşadı.

Alaplı Özel Halk Otobüs şoförü 33 yaşındaki Tuncay Varol, “Evlilik teklif edeceğimden Derya’nın haberi yoktu. Arkadaşlarımla Kdz. Ereğli’de işten çıkan Derya’yı Alaplı ilçe girişinde karşıladım.  Geldiği araçta beni ve aracımdaki “Benimle Evlenirmisin? “ pankartını görünce şok yaşadı. Evlenme teklifimi kabul ederek bana müthiş bir sevinç yaşattı” dedi.

Öte yandan bu konuda kendisine destek veren Tuncay Varol bu sürpriz evlilik teklifinden sonra ailesiyle birlikte Derya Demirezen’i ailesinden istemeye gideceğini söyledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi