Doğru, tarafsız ve ilkeli haberciliğin adresi Bölge Haber Gazetesi bugün 29.yayın yılını kutluyor.

22 Ağustos 1994 tarihinde Naci-İbrahim Tığ tarafından kurulan ve halen yayın hayatını sürdüren Bölge Haber Gazetesi, Çağdaş, demokratik, laik ve Atatürk devrimlerinin savunucusu, insan hak ve özgürlüklerine önem veren bir çizgide yayınlarını sürdürüyor. Gazetenin sahipliğini Ramazan Kömecçi, Yazıişleri Müdürlüğünü Yasemin Altun ve Genel Yayın Yönetmenliğini de Av. Pelin Erdem Aydemir yapıyor.

Gazetenin sahibi Ramazan Kömecçi 29.yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Başta Zonguldak ve Devrek olmak üzere ülke gündemine ilişkin sorunları halka yansıtmaya çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz… Bölge Haber Gazetesi olarak başta ilin sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra sanatkarı, esnafı, çiftçisi, sanayicisi, memuru, siyasetçisi, kadını ve erkeği ile tüm kesimin sesi olmaya çalışıyoruz. Haber nerede ise Bölge Haber ordadır anlayışı ile halkın güvenini kazandık ve bu yayın çizgimiz devam edecektir” dedi.

Gazete bugünkü sayısını “Gazetemiz 29 Yaşında” manşeti ve “Bölge Haber olarak bizleri bugünlere getiren halkımız ve okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” spotuyla okur karşısına çıktı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi