Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde, Kadastro Müdürlüğü ve Kadastro Başmühendisliklerinin katılımı ile Veri Kalitesi, Geri Bildirim çalışmaları, Kadastro Güncelleme, Sayısallaştırma çalışmaları ve Toplulaştırma çalışmaları ile ilgili mevcut ve hedeflenen durum hakkında geniş kapsamlı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Zonguldak İl Kadastro Müdürü Harun Serhan Çevik, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Ersin Gençay, Kadastro Baş Mühendisleri ve görevli personel katıldı.

Orman Bölge Müdürü Bayraktaroğlu yaptığı konuşmasında " Bölgemizde arazi çok kıymetli. Kadastro Müdürlüğü ile birlikte programımızı yıl sonuna kadar bitirecegimize eminim. Arz'a ayak basmak çok önemli.Tescil edilmemiş her orman parçası eksik kalmış demektir.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

2021 yılı başında yaptığımız istişare toplantısından sonra yol haritasında bu yıl ki programımız olan 19 birimde neler yapılacağını kararlaştırdık ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendirdik. Bugün itibariyle 6 birimde çalışmalarımız sonlandı. En kısa sürede diğer birimlerde çalışmalarımızı bitireceğiz" dedi.

Yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile iş süreçlerinin tespit edilmesiyle hazırlanan toplantı tutanağının ardından toplantı sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi