Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir süre daha güneşe balkondan bakacağız” dedi.

Turanlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu süre tamamen bize,  Türk Milleti’nin azim ve kararlılığına bağlı, ya uzayacak ya kısalacak. KORONA günleri kısalsın istiyorsak bir müddet daha şehir merkezine dönüşümlü inmeliyiz. EvdeKalZonguldak.

Güneşe balkon, caddeye bariyer dosttur bu günde. Zonguldak merkezde araç parkı ve alışveriş ortamları birbirine çok yakın ve kontrollü sosyal mesafe açısından kısıtlı. Korona ile mücadelede sınıfta değil #EvdeKalZonguldak.

Açık olan parklar dışında cadde üzerine park beklemiyoruz. Cadde üzerindeki bariyerler halkımızın yaya ve sosyal hareketliliğini emniyete almak, kaldırım işgalini önlemek ve Trafik güvenliğini kontrollu yürütmek içindir. Korona için tedbirdir. Tedbir bizden Tevfik Allah’tan.

Kırlangıçlar daha özgür, güneş daha güzel bu günlerde.  Kırlangıçları her yıl, güneşi her gün misafir ediyor,  yolculuyoruz.

Her şeyin bir zamanı var. Koronasız günler de gelecek. Kırlangıçlarımızın gidişiyle yeni normale geçeriz inşallah.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi