Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı başkanlığında 2020-2021 eğitim-öğretim yılı ve uzaktan öğretim çalışmalarına ilişkin Farabi ve İbni Sina Kampüslerimizde olmak üzere iki ayrı toplantı yapıldı.

Sosyal mesafe kuralları uygulanarak İbni Sina Kampüsünde Şebnem Kargı toplantı salonunda, Farabi Kampüsünde Sezai Karakoç konferans salonunda düzenlenen toplantıya Üniversite enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında görev yapan dekan, dekan yardımcıları, enstitü ve yüksekokul müdürleri, müdür yardımcıları ve bölüm başkanları katıldı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı toplantıda; “Yeni Tip Covid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında geçtiğimiz dönem Mart ayı itibari ile başlayan uzaktan eğitim süreci salgının seyrinden dolayı bu dönem de sürmektedir. Uzaktan eğitim konusunda deneyimli olan birimlerimizle yeni eğitim öğretim döneminde artık daha da deneyimliyiz. Hepimiz eğitimciler olarak ilk defa böyle bir süreçten geçiyoruz. Bu sürecin ilk olmasından kaynaklanan ve online olmasından kaynaklanan eksikleri olabilir, bunları geri dönüşlerle düzelterek sürece devam edeceğiz. Teknik alt yapımızı sürekli yenileyerek ve iyileştirerek yoğun bir mesai ile sizlere ve öğrencilerimize daha iyi bir hizmet vermek için çalıştık. Başarı yolunda temel dayanağımız siz değerli idareci arkadaşlarımız ve akademisyenlerimizdir. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi