Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Anaokulunun 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı açılış töreni yapıldı.

Yapılan açılış törenine, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, akademik-idari personel, öğrenciler ve veliler yer aldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriyi izleyen Rektör Özölçer, sınıfları gezerek çocuklarla fotoğraf çektirdi.

2021-2022 yılı Eğitim- Öğretim dönemi hakkında Anaokulu Birim Sorumlusu Öğretim görevlisi Yasemin Cengiz Demir’den bilgi alan Rektör Özölçer, emeği geçenlere teşekkür ederken, çocuklara da başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.

REKTÖR ÖZÖLÇER ONKOLOJİ SERVİSİNİ ZİYARET ETTİ

Açılışın ardından Hastanenin Onkoloji Servisine ziyarette eden bulunan Rektör Özölçer, hastalarla görüşüp doktorlarından durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette BEÜ Rektörüne eşlik eden Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Semra Demir Akca ve Prof. Dr. Burak Bahadır’la da onkoloji servisiyle ilgili görüş alışverişinde bulunan Rektör Özölçer, yaklaşık bir saat sonra hastaneden ayrıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi