Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) yöneticileri ile Zonguldak İl – İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları yöneticileri, iş birliğini geliştirme amacıyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer’in ev sahipliğinde bir araya geldi.

ZBEÜ 15 Temmuz Şehitler Kampüsü, Akademik Kafe’de gerçekleşen toplantıya; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer, Vakıf Başkanı Doç.Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa İnan, Zonguldak Teknopark A.Ş Genel Müdürü ve Akademik Danışman Doç.Dr.Ferdi Kesikoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tasin Tanyıldız, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Alper Püren, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan katıldı.

BEÜ Rektörü Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer; Üniversitenin mevcut durumu, hizmet yelpazesi, il ve ilçelerde ki kampüsler ve açılması planlanan birimler ile ilgili olarak hazirun’u bilgilendirdi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odalarının görüş ve katkılarını da alarak ZBEÜ’ni daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

Sohbet şeklinde geçen istişare toplantısında söz alan oda yöneticileri ev sahipliği için Rektör Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkür ederek Üniversitenin her türlü projesine maddi , manevi destek olacaklarını ifade ettiler.

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlimizin yüz akı kurumlarından biri. Rektörümüz Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer’in göreve başlaması ile birlikte Üniversitemizin her alanda daha etkin, inisiyatif alan ve paydaşları ile işbirliği içinde çalıştığını görüyoruz. Zonguldak İl ve İlçe oda yöneticilerini ev sahipliğinde toplamış olması ve Üniversitemizin mevcut durumu ve projeleriyle ilgili bilgilendirmiş olması bizler için çok kıymetli. Bizde kendilerine Odalar olarak yaptığımız faaliyetler hakkında bilgiler verdik. Üniversitemizle İlimizin, Bölgemizin geleceğine yönelik ortak projeler geliştirdik, geliştiriyoruz. Bundan sonra da Üniversitemizle ortaklaşa İlimizin, bölgemizin kalkınması için ortak projeler yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer hocamızla güzel işlere imza atacağız. Kendilerine ev sahiplikleri nezaketleri ve iş birlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi