Gerçekleşen gezinin ilk durağı olan Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu’nda Müdür Yardımcısı Öğretim Gör. Gültekin Topaloğlu’dan Yüksekokulun fiziki, idari ve akademik yapılanması hakkında bilgi alan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer, derslik ve laboratuvarları gezerek gözlem yaptı.

Akademik ve idari personel ile görüşen ve onlarla fikir alış verişinde bulunan Rektör Özölçer, ziyaretin devamında öğrenciler ile birlikte yemek yiyerek, öğrencilerin istek ve önerilerini dinledi.

Gökçebey’deki gezinin ardından Devrek Kampüsüne geçen BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Meslek Yüksekokulu’ndaki akademik ve idari personel ile görüştükten sonra öğrencilerle sohbet etti. Aşçılık programının mutfağını gezen Rektör Özölçer, sonrasında Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezi atölyesinde incelemelerde bulundu.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in son durağı ise Çaycuma Meslek Yüksekokulu oldu. Özölçer, beraberindekilerle Çaycuma’da TP-OTC ile imzalanan protokol neticesinde açılan Deniz Tabanı Uygulamaları Teknolojisi ile Açık Deniz Sondaj Teknolojisi programlarının yenilenen binasını gezerek, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’dan eğitim öğretim ve akademik yapılanma hakkında bilgi aldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi