Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesini ziyaret ettiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesinde engellilerle bir araya gelerek kahvaltı yapan BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencilerinden Leyla Ayten, Damla Kastı, Cihan Yalçın, Rana Uğur, Ayhan Erenler ve Erdem Kavacuk, böyle bir etkinliğin içerisinde olmaktan çok mutlu olduklarını belirtiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak çok güzel bir projede öğrenci arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencilerinin yapmış oldukları sosyal projeye istinaden bugün 6 tane engelli arkadaşımızla öğrenci kardeşlerimiz dernek binamızda kahvaltıda buluştular. Bu proje bundan sonra da 2-3 hafta devam edecek. Öğrenci arkadaşlarımızı yapmış oldukları bu güzel çalışmayı engelli camiası olarak takdirle karşılıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaların daha da yaygınlaşmasını talep ediyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda dediğim gibi değişik engeller bu çalışmalarımıza devam edecek.”

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencisi adına konuşan Leyla Ayten; “Engelli arkadaşlarımızla vakit geçirmek, farkındalık yaratmak için bugün burada toplandık. Yaklaşık 5 hafta süresince birlikte güzel aktivitelerde bulunacağız. Bize bu imkanı sundukları için dernek başkanımıza ve üyelerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler ve dernek üyeleri birlikte dernek binasında kahvaltı yaptılar. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi