Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü ve Genel Sekreter yardımcısı Fehmi Gür 2020 yılının son günü Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü ve Genel Sekreter yardımcısı Fehmi Gür 2020 yılının son günü ZGC genel merkezini ziyaret etti. Gür, ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve ZGC genel sekreteri Ercan Demir ile görüştü.

Yapılan ziyarette 2020 yılında yapılan çalışmalar, üniversitenin öğrenci olmaması ve yüz yüze eğitimde verilen araya rağmen, çalışmaların son sürat sürdüğünün belirtilmesi, yerel basın ile olan ilişkiler, ZGC ile yapılacak etkinlik, kampüsün sesi dergisi çalışmalarından da bahsedilerek,  yeni yılda da çalışmaların yoğunlukla devam edeceği ifade edildi.

GÜR: YEREL BASIN ÖNEMLİ

Gür, yerel basına çok önem verdiklerini belirterek, ZGC ile işbirliğinin artarak devam edeceğini, ili temsil eden cemiyetin önemli çalışmalara imza attığını, yerel basın ile bir çalıştay’da yapılabileceğini, bu fikrin karşılıklı olgunlaştırarak hayata geçirebileceğini, yerel basın ile üniversitenin ilişkilerinin de kuruluşundan bugüne hep artarak devam ettiğini belirtti.

AKBIYIK: BEÜ İLİMİZ VE BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

ZGC Başkanı Akbıyık ise, “BEÜ ilimiz ve bizler için çok önemlidir.  Rektörümüz ve ekibi çok önemli, başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Yerel basına verilen değer ve bugünkü ziyaret içinde çok teşekkür ederim. BEÜ Basın halkla ilişkiler koordinatörlüğü de çok önemli haberleri, çalışmaları, faaliyetleri basın kuruluşlarına görsel ve yazılı metin ile gönderiyor. 2021 yılında ilave olarak görüntülü haber ile ilgili çalışmalara daha çok yer verilirse mutlu oluruz. BEÜ ‘nün yayın organı ‘’Kampüsün Sesi’’ dergisinin haber ve çalışmalarını da çok değerli buluyoruz. BEÜ ile ZGC ve yerel basın olarak bir çalıştay yapma fikride çok önemli. İnşallah Şubat ayı gibi bu çalışmayı basın kuruluşları ile birlikte amaçları doğrultusunda hayata geçirebiliriz” dedi.

Ziyaret sonunda koordinatör Gür tarafından, Kampüsün Sesi dergisinin son sayısı ve çeşitli gazetecilik faaliyetlerinde kullanılmak üzere hediyeler takdim edildi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi