Devrek Belediyesi çalışanlarının heyecanla beklediği banka promosyon ihalesi için en yüksek teklifi kişi başı 7 bin 500 TL olarak Yapı Kredi Bankası verdi.

Devrek Belediyesi çalışanlarına ait maaş ve diğer ödemeleri kapsayan promosyon ihalesini kazanan Yapı Kredi Bankası Devrek Şubesi ile imzalar atıldı. İmzaları işçiler adına Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, banka adına da Müdür Yunus Gürsoy attı. Belediye çalışanları promosyonlarını ilk maaş ödemesi olan 15 Mart 2022 tarihinde tek seferde alacak.

3 yıllığına imzalanan ve belediye şirketinde çalışan 211 işçiyi kapsayan promosyon anlaşması hakkında bilgi veren Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, “Öncelikle ihaleye katılan tüm bankalara teşekkür ediyorum. Zonguldak bölgesinde bugüne kadar verilen en yüksek oranı sağladık. Elbette personelimizin en yüksek promosyonu alabilmesi için mücadele ettik. İmzalanan protokolün çalışma arkadaşlarımız adına sevindirici olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde böylesi ekonomik sıkıntının olduğu bir dönemde çalışanlarımız için bu promosyon büyük önem taşıyacak. Devrek’e ve hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışan emekçilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi