Zonguldak Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 48 çocuğa belediye binasında düzenlenen şölende saat hediye edildi.

Belediye Nikah salonunda gerçekleştirilen şölene; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve Belediye Meclis Üyeleri, sünnet olan 48 çocuk ve aileleri katıldı.

Sünnet şöleninde konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Sosyal Belediyecilik hizmetlerimiz kapsamında, bugün 48 yavrumuzun sünnet şölenini gerçekleştiriyoruz. Minik yavrularımızın bu mutlu günlerine tanıklık etmek, bizleri de çok mutlu etti. Rabbim inşallah damatlıklarını da göstermeyi nasip eder. Sünnet şölenimize katılan, Milletvekillerimize, TTK Genel Müdürümüze, Merkez İlçe Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize de teşekkür ediyorum. Çocuklarını bizlere emanet eden siz değerli ailelerimizin de her zaman yanında olacağız” dedi.

Belediye Nikah salonundaki programın ardından Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve beraberindekiler sünnet olan çocuklara saat armağan etti. Ardından, çocuklar aileleriyle birlikte belediye tarafından tahsis edilen araçlarla şehir turu attılar.

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi