Bayramlaşma programına, Belediye İş Sendikası Zonguldak şube başkanı Osman Karataş, eski başkanlardan Cavit Zülfikar ve Tahsin Atayan ile belediye işçileri katıldı.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş yaptığı açıklamada, “Her zaman olduğu gibi geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenini bu yılda pandeminin sona ermesiyle yeniden yaptık” dedi.

Karataş, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili de açıklamasında, “Bayramdan sona toplu sözleşmelerimiz devam ediyor. Şunun da altını çizeyim. Enflasyonist ortamda daha önce yaptığımız toplu sözleşme kazanımları enflasyona karşı ezildiğini gördük. Tüm işverenler, işçiler bunu görüyor. Daha önce yaptığımız toplu sözleşmeleri iyileştirmelerle birlikte gözden geçirilmesi konusunda işverenlere ilettik. Bunlarla ilgili randevu taleplerimiz oldu, randevularımıza cevap vermelerini bekliyoruz. Yaptığımız toplu sözleşmelerde enflasyona karşı kaybettiklerimize ilgili düzenlemeleri yapmak için işverenlerle masa başına davet ediyoruz. Bu düzenlemeleri hep birlikte bekliyoruz” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi