Zonguldak’ın Gökçebey İlçe Başkanı Vedat Öztürk, halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek için 2.si düzenlenen Çukur Mahallesi Yenice Caddesi’nde mahalle toplantısı gerçekleştirdi.

Çukur Mahalle muhtarı Kazım Durdubaş ve mahalle sakini vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Belediyenin birim amirleri ile vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyip istişarede bulundular.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Öztürk yaptığı konuşmasında, “Daha öncede belirttiğim gibi, mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Burada amaç, muhtarlarımızın da katılımları ile mahallelerimizin sorunlarını yerinde öğrenmek ve vatandaşlarımızın bizlerden taleplerini bire bir almak. İlk toplantımızı geçtiğimiz günler Çukur Caddesi’ nde yaptık o gün gelemeyen Yenice Caddesi sakinleri ile bu akşam gerçekleştirdik. Güzel ve karşılıklı istişarelerde bulunduğumuz bir toplantı oldu. Mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinledik ve gerekli notlarımızı aldık. Gereken çalışmalarımızı en yakın zamanda gerçekleştireceğiz’’ dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi