Anne ve babaların bebeklerinin en güzel anılarını ölümsüzleştirmek için işletmeciliğini Nurşah Bektaş’ın yaptığı Baby Stüdyo Kozlu Kavaklık mevkiinde açıldı.

İşletmeciliğini Nurşah Bektaş’ın yaptığı Baby Stüdyo, Kozlu Kavaklık Sitesi girişinde yenilenen yüzüyle açıldı. Pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen Baby Stüdyo açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Kozlu Kavaklık Sitesi girişinde kurulu olan Baby Stüdyo açılışı dua ile başladı ardından açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından içinde katılımcıların isminin olduğu kura küresinden konsept fotoğraf çekimi kazanan aileler kura çekimi ile belirlendi.

Baby Stüdyo işletmecisi Nurşah Bektaş, açılış töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Çevremin ısrarı üzerine yeni doğan bebekler üzerine fotoğraf stüdyosu açmaya karar verdim. İstanbul ve Ankara’da gerekli eğitimleri aldım. Eğitimimi tamamladıktan sonra ilk çarşı merkezinde şimdi ise Kozlu Kavaklık mevkiinde yeni stüdyomuzu açtık. Stüdyomuzda hamile fotoğraf çekimi, doğum fotoğraf çekimi, yenidoğan fotoğraf çekimi, doğum günü çekimi, konsept fotoğraf çekimi ve özel gün dış çekimi yapıyoruz. Aileler işyerimize geliyor ve bebeklerinin fotoğraflarını stüdyomuzda konseptler hazırlayarak çekiyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları albüm yaparak aileye teslim ediyoruz. Ailelerimiz yeni stüdyomuzda daha rahat edecekler çünkü çocukla iş yaptığımız için ev tarzı konseptler hazırladık. Bu şekilde hem annenin hem de bebeğin rahat etmesini sağlamaya çalıştık. En güzel anılar için tüm anne, baba ve bebeklerini bekliyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi