Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’a iade-i ziyarette bulundu.

Acar ziyaretinde beraberinde, Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş, İl Başkan Yardımcısı Turgut Günay, il Başkan Yardımcısı Orhan Burhan Hamarat, İl Başkan Yardımcısı Şenol Aydın, Kozlu İlçe Başkanı Ertan Durgun, Kilimli İlçe Başkanı Naci Kahraman, il Kadın Kolları Başkanı Nilgün Dizmen, il Yöneticisi Yaşar Kaya ve Cihan Özgen ile beraber ziyaret ederek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Acar, “Zonguldak Kent Konseyi Başkanımıza iadeyi ziyarette bulunduk. Bizlere güzel dileklerini ileten değerli ve kıymetli hocamız dostumuz Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu Başkanımıza il başkanı olarak, şahsımıza ve teşkilatımıza göstermiş oldukları misafirperverlik için, teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz Büyük Birlik Partisi olarak şahsım ve partim adına başkanımıza her konuda desteğimiz güvenimiz ve inancımız tamdır. Bizlere ihtiyaç duyulduğu takdirde her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha ifade ettik. Biz Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldak yapılacak halkımıza hizmet adına yararlı olacak her şeyin yanında ve destekçisiyiz ve olmaya da devam edeceğiz, Zonguldak'ımızın sorunlarını biliyoruz sorunlarının çözümü hususunda her olaya samimiyetle yaklaşıyoruz. Kent Konseyi Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna başarılı çalışmaları ve güzel hizmetler içinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr.Şenol Hakan Kutoğlu ise ”Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar başkanıma göstermiş oldukları ilgi alaka ve desteklerini için çok Teşekkür ederim. Kendileri ile genel konularda ve projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk çok faydalı olduğunu düşünüyorum tekrar göstermiş olduğu nezaket ve duyarlığından dolayı kent konseyi olarak teşekkür ederiz” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi