Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanlığına Kurban Bayramı öncesi ataması yapılan Deniz Kavraz, yaptığı iş icabı İstanbul’a taşınması nedeniyle görevi iade etti.

Kavraz, İl Başkanlığı görevini iade etmek zorunda kaldığını ifade ederek, “Görevi iade belgesini Genel Merkeze başkan yardımcısına gönderdim” dedi.

BBP İl Başkanı Deniz Kavraz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Değerli dostlarım ani ve beklenmedik bir şekilde iş alanımızla ilgili gelişmeler neticesinde LED ekran imalat ve satış işlemlerimizi İstanbul iline taşıma zorunluluğu doğduğundan zamanımızın büyük bir bölümünü İstanbul ilinde geçirmek zorunda kalacağımdantarafımıza kısa bir süre önce layık görülen Büyük Birlik Partisi il ilçe teşkilat kurulu görevinden affımızı talep ederek görevi iadesi hasıl olmuştur Şehir dışında olmam münasebetiyle bu kutlu davaya gerekli zaman ve özeni gösteremeyeceğinden istemeyerekte olsa görevi iadesi yapmak zorunda kaldım. Bu kısa zaman içerisinde beni yalnız bırakmayan desteğini esirgemeyen tüm eş dost akraba ve yakınlarıma teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hepinize saygılar sevgiler sunuyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi