BBP Zonguldak il Başkanı Serdal Acar ve Yönetim Kurulu Türk Polis Teşkilatının 177 Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ziyaret etti.
İl Başkanı Serdal Acar polis teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutladı, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.
Ziyarette İl Başkan Yardımcıları Orhan Burhan Hamarat, Yavuz Karaboğa, Ahmet Kurt, Remzi Toksöz  ve Kilimli ilçe Başkanı Naci Kahraman hazır bulundular.
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş “Ayağınıza sağlık değerli başkanım. 10 Nisan Polis Bayramı münasebetiyle yaptığınız ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Çok teşekkür ederim” dedi.
BBP İl Başkanı Serdal Acar ise “Değerli ve kıymetli il Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş Zonguldak'ta herkesin sevdiği çalışkan  başarılı çalışmalarıyla gurur duyduğumuz bir  müdürümüzdür.Hem Sayın Müdürümüzü ziyaret ettik hemde 10 Nisan Polis bayramını kutlamak istedik. Huzur ve güvenliğimizin teminatı için canlarını ortaya koyan Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümünü kutlar, görevi başında şehit olmuş tüm emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa ve huzurlu bir yaşam dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi