Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yayınlanan “Batı Karadeniz Tıp Dergisi – ‘Medical Journal of Western Black Sea” 2021 Aralık sayısı yayınlandı.

Baş Editör Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu, Aralık sayısının yayınlanması hakkında şunları ifade etti: “COVID-19 pandemi sürecinde 2021 yılının son sayısını yayınlamaktan onur duyuyoruz. Dergimizin bu sayısında, güncel literatüre bilimsel katkıda bulunacak araştırma, derleme ve vaka sunumları yer almaktadır. Bu içerikte 28 adet değerli yazıyı okuyacaksınız.Dergimizin bilimsel içeriğinin yükseltilmesi amacıyla her bir makaleye, değerlendirme aşamasında büyük bir titizlik ve özen gösterilmektedir. Uluslararası indekslerde yer almayı hedefleyen dergimizin, her sayıda artan yayınlanan makale sayısıyla bu hedefe doğru ilerlemekteyiz.

Dergimizin yayınlanmasında desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya, yazılarını dergimizde yayınlatan yazarlara, yazıları titizlikle değerlendiren hakemlerimize, Danışma Kurulumuza, Türkçe ve İngilizce Dil Redaksiyon Kurulumuza, Biyoistatistik Danışmanlarımıza, Yayın Kurulumuza, Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanlığına ve yayınevimize Editörler Kurulumuz adına teşekkür ederiz.”

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can, derginin sürekliliğinin sağlanmasında desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı olmak üzere, özverili çalışmalarıyla Baş Editör Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu nezdinde Editörler Kurulu ve Yayın Kurulu üyelerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi