Başkent Üniversitesinden 2 Rektör Yardımcısı başkanlığında bir heyet, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Çaycuma’da Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile karşılıklı olarak yapılabilecek işbirliklerini konuştu.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Başkent Üniversitesinden üst düzey bir heyeti ağırlayarak yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın görevlendirdiği Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Abdülkadir Varoğlu ve Prof. Dr. Füsun Eyidoğan, Ziraat Mühendisleri Ali Hikmet Tektabak, Esra Üney ve Cem Erdoğan’dan oluşan Başkent Üniversitesi heyetine Başkent Üniversitesi Hastaneleri Zonguldak Diyaliz Merkezleri Yöneticisi Güven Özcan da eşlik etti. Konuklarını makamında ağırlayan Kantarcı kenti tanıtarak Çaycuma Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özellikle tarım ve eğitim alanında birlikte geliştirilebilecek projeler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, en üst düzeyde işbirliği için ilişkilerin sıcak tutulması konusunda tam bir görüş birliğine varıldı.

TARIM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ VE PEHLİVANLAR İLKOKULU PROJE ALANLARINDA İNCELEMELER YAPILDI

Başkan Kantarcı ile birlikte kısa bir Çaycuma turu da yapan Başkent Üniversitesi heyeti, Burunkaya köyündeki Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanında da incelemelerde bulundu. Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Özgür Okur’dan, konuyla ilgili, bir de brifing alan Heyet, daha sonra Pehlivanlar Mahallesi’ne geçerek, burada, Çaycuma Belediyesinin ilkokul projesi geliştirdiği alanda da incelemeler yaptı. Ziyaretin anısına karşılıklı olarak plaketlerin sunulmasının ardından, heyet, Zonguldak’taki temaslarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi