Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta yılın ilk 6 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza attı.

ADD'den 18 Mart töreni: Hep bir ağızdan söylediler... ADD'den 18 Mart töreni: Hep bir ağızdan söylediler...

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta hizmet verdiği 3.358 trafo ve 16.442 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir Zonguldak için Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli’de 1.590 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 16 pano ile 20 trafo ve 42 dağıtım merkezi bakımını tamamladı. Ayrıca kentte 3.775 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Zonguldak’ta hizmet verdiği 414 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 120 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 1.513 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 35 elektrik panosu ve 19 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2023 yılının ilk 6 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Başkent EDAŞ, www.baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0(312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkent EDAŞ’ın Zonguldak’ta bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek. (Haber Merkezi)

1690793568_Ba__kent_1

Editör: Murat Barutçu