Zonguldak’ın Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çukur Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Sorun, talep ve isteklerin de konuşulduğu istişare toplantısında Başkan Vedat Öztürk ile görüşüp sohbet eden Çukur Mahalle Muhtarı Kazım Durbaş ve Çukur Mahalle sakinleri ile yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde de bulundular.

Toplantıya ilçe mahalle muhtarları ve Belediye Daire Amirleri katıldı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “Bizim amacımız çalışmalarımızı ve projelerimizi halkımızla birlikte, onların da fikirlerini alarak yapmaktır.Bu toplantı vesilesi ile değerli hemşehrilerimi bire bir dinleme fırsatı buluyorum.Muhtarlarımız sizlerin sorunları birebir takip ediyor, bizlerle istişare ediyorlar.Öncelikle doğalgazı İshakoğlu Sokak olmak üzere bu yıl bitireceğiz.Yollarımız ise İş plan doğrultusunda bozulan yada tamirat isteyen yollarımızı hemen yapamıyoruz ama iş program dahilinde hepsini yapıp onaracağız.

İlçemizin en büyük sorunlarından biride istihdam. Bunun içinde çaba sarf ettiğimiz OSB, son aşamasında çok yakın zamanda sizlere müjdeli haberi vereceğiz. Dolayısıyla istihdam sorunu da bu vesileyle çözüm bulacağız’’ dedi.

Toplantıya katılanların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Öztürk, bir yandan notlarını alırken diğer yandan ivedilikle çözülebilecek talepleri ilgili birimlere sevk etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi