Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, bölgemizi etkisi altına alan yoğun yağışın, Çaycuma’da ciddi bir sorun yaşanmadan atlatılması üzerine yayımladığı mesajda, “Büyük bir sınavı daha üstün başarı ile geçtik” dedi.

Başkan Bülent Kantarcı, üç gündür afet boyutunda yağan yoğun yağış sırasında, özverili çalışmalarla meydana gelebilecek olumsuzlukları önleyen Belediyemiz personeline teşekkür etti. Başkan Kantarcı, yayımladığı mesajda, “Çok büyük bir afeti arkadaşlarımızın mükemmel organizasyonu ve fedakârca çalışmaları sayesinde en hafif şekilde atlattık. Büyük bir sınavı daha üstün başarı ile geçtik. Çaycuma Belediyesinin kurumsal gücünü de bir kez daha gördük. Bu büyük başarıdan dolayı sizleri tek tek tebrik ediyorum” dedi.

AKARSULARIN ETRAFINDAKİ YAĞMANIN SONA ERDİRİLMESİ İÇİN DAHA NE OLMASI GEREKİR?

Başkan Kantarcı mesajında, “İklim değişikliğinin ve krizinin çarpıcı bir şekilde yüzümüze vurulduğunu, devlet kuruluşlarının bu yeni duruma uygun hareket etmelerinin zorunlu olduğunu da görmeliyiz. Akarsuların etrafındaki yağmanın da mutlaka sona erdirilmesi için daha ne olması gerekir?” şeklinde mesajlar da verdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi